Kakelsättare i Vällingby

Välkommen till Kakelsättarna Storstockholm AB

Våra kakelsättare är rena proffsen

Letar du en firma att anlita i Stockholm med omnejd för att fixa en badrumsrenovering i hemmet? Då kan du räkna med att vi på Kakelsättarna har en smart och prisvärd lösning att komma med. Våra skickliga hantverkare ser till att leverera kvalitet från början till slut. Du kan dessutom förvänta dig både pris- och tidsgaranti när du anlitar oss!

Kundens trygghet

Oavsett om vi anlitas för en badrumsrenovering eller någon annan typ av bygginstallation är din trygghet viktig för oss. Gäller det till exempel en badrumsrenovering så gör våra plattsättare och kakelsättare alltid ett hembesök innan jobbet påbörjas. Där går vi noggrant tillsammans igenom renoveringen med kunden. När vi fått en ömsesidig uppfattning om projektets omfattning tar vi fram ett kontrakt. Där framgår alla ingående kostnader samt en specificerad tidsplanering för jobbet.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Kakelsättarna Storstockholm AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Kakelsättare i Vällingby

Hög precision för alla typer av jobb

Kvalitet – ett ledord i verksamheten

Våra skickliga hantverkare arbetar konstant med kvalitet som ledord i alla utföranden. Det innebär i praktiken att vi är noggranna genom hela arbetsprocessen. Vi planerar varje uppdrag noggrant redan från start och vi ser alltid till att ägna tid åt rätt val av material. Själva utförandet sker sedan med hög precision för alla typer av jobb. Vi jobbar självklart med kvalitetsprodukter oavsett om det gäller ett mindre byggprojekt eller kakelsättning. Våra plattsättare som renoverar kök och badrum har mångårig erfarenhet och är utbildade inom området.

Vi håller det vi lovar

Kakelsättarna Storstockholm är generösa vad gäller det vi lovar våra kunder. Vi ser samtidigt till att hålla våra löften. Du som anlitar oss för en badrumsrenovering eller byggnation kan räkna med tidsgaranti och 10 års garanti vid kakelsättning (tätskiktet). När det gäller badrumsrenovering får våra kunder våtrumsintyg samt en detaljerad dokumentation av det utförda jobbet. Har du funderingar kring hur våra plattsättare och kakelsättare jobbar är du varmt välkommen att höra av dig. Vi berättar gärna mer om proceduren kring våra tjänster!

Våra tjänster

Badrumsrenovering - Kakelsättarna Storstockholm AB

Badrumsrenovering

Läs mer
Golvavjämning - Kakelsättarna Storstockholm AB

Golvavjämning

Läs mer
Kakelsättning / Plattsättning - Kakelsättarna Storstockholm AB

Kakelsättning / Plattsättning

Läs mer

Ditt självklara val när du vill hitta din kakelsättare i Huddinge med omnejd

Kontakta oss

Säkerheten först

Som företag månar vi om våra kunder i alla lägen, men även om våra hantverkare. Vi strävar alltid efter att vår personal är säker under det pågående jobbet. Att följa branschregler och andra typer av förordningar är en självklarhet i vår verksamhet. Vi ser också till att utrusta vår personal med branschriktiga skydd. Det gäller både personlig utrustning och säkra konstruktioner i form av stegar och ställningar.

Skräddarsydda projekt

Tack vare vår gedigna erfarenhet inom både bygg och plattsättning kan vi erbjuda kunder helt skräddarsydda lösningar. Vi har förmågan att ta fram det bästa ur ett rum eller en yta oavsett om det gäller förvaringslösningar eller inredningsdetaljer. Du som anlitar oss kan med andra ord vänta dig ett skräddarsytt resultat. Vi är riktiga proffs när det kommer till badrumsrenoveringar i hemmet och kan erbjuda både klassisk och trendig stil. Med vår skarpa talang för unik design hjälper vi kunden att sätta sin unika prägel på badrummet.